Translate

dimarts, 1 de maig de 2012

Tienes que hacerte un blog....


Això es el que em va dir la meva amiga Nieves quan li vaig dir que havia començat a fer patchwork i ho vaig fer, però mai m’he decidit a publicar-hi res.

La veritat es que encara no tinc clar que vull fer-ne amb aquest bloc: si publicar-hi les meves cosetes de patchwork, expressar el que sento, comentar l’actualitat, utilitzar-lo per ajudar als meus amics de 4 potes.... Però com per alguna cosa tinc que començar, avui m’he decidit a inaugurar-lo.  

Comparteixo la meva vida amb la Lola, la peluda de 4 potes que surt a la foto de portada, que es la meva millor amiga. De tant en tant ajudem a l’ Associació Vilanimal i acollim peluts abandonats o sense família fins que els en hi trobem una que els vulgui estimar per sempre.

Em vaig apuntar a classes de patchwork al gener del 2011 perquè buscava una afició que m’ajudés a omplir aquelles hores mortes que son tan propícies a fer-nos pensar, que era precisament el que no volia i em sembla que no em vaig pas equivocar. El primer treball amb el que em vaig embarcar va ser el Mistery quilt i ara ja estic arribant al final. Espero acabar-lo aviat.

Gràcies per la teva visita.

1 comentari:

  1. Hola, guapísima! Bienvenida al mundo bloguero, donde vas a descubrir muchas amigas, aunque no todas las que te mereces. A ver cuándo puedo ir a verte a Barcelona y nos hacemos un tour del maravilloso mundo del patch que tenéis por esas tierras. Muchos besines

    ResponElimina